Nå når hagesesongen er over får man finne på noe annet å syselsette seg med;)
Plutselig har man (iallefall i teorien) en masse tid til overs til alt mulig annet.
Og da var det som jeg og barna kom på at vi kunne bli vegetarianere. Liksom...
Eller i allefall så har vi bestemt oss for å la väre å spise kjött en måned.
Alle har liksom värt litt matlei en periode. Og når vår lille prins kom hjem og begynte å snakke om hvordan miljöet påvirkes av oss "kjöttetere", så fikk jeg altså denne idéen. Og ungene kastet seg på med det sammen. Mens mannen kanskje ikke var like entusiastisk...
Nå har vi holdt på med dette i tre dager, og det viser seg vel i grunnen at det ikke er det mest populäre jeg har funnet på.
Drömmemannen jobber kveld denne uken, og kan dermed meske seg med hva som helst uten at vi noensinne får rede på det.
Om det da ikke hadde värt for at han etterlot en ikke oppspist karbonadekake på et tefat i kjöleskapet.
Prinsessen har "tilfeldigvis" spist middag (dvs inklusive kjött)hos en venninne to av disse tre kjöttfrie dager.
Altså er det jo egentlig bare jeg og prinsen som har värt - om ikke vegetarianere, så iallefall kjöttfrie, i tre dager,
Kan virkelig anbefale denne nettopp ihopkokte "Spaghetti Vegetare". Eller noe sånt.
Man steker sammen noen hakkede sötmandler (med skall), en gul lök, en del vegetarisk kjöttdeig (fra "Hälsans kök"), litt ketchup, litt ostkrydder og så litt pepper.
NAM!
Men barna likte det IKKE... Tror at det mest skydtes löken.
Snart er det helg!!!
:) Bra jobba :) Skikkelig fint dekket på bordet. Koselig rett og slett !
SvarSlettKlem fra meg :)
Takk, vennen! Ordentlige blogge-bilder. Fokus på en bitteliten del av bordet, og så passelig kaos rundt omkring.
SlettMen det ER litt spennende med en kjöttfri tilvärelse. För spiste vi vanligvis kjött minst seks ganger i uken. Og denne uken har altså jeg spist kjött null ganger. Og fisk to ganger.
Det kommer nok flere kjöttfrie oppskrifter fremover, tror jeg.
Takk for tipset, forresten. Nå ble jeg ordentlig giret.
Stor klem!!!
:) Britt
Slett